Tantra Experience

De kamer was zacht verlicht door kaarsen, de vlammen dansten zacht op de muren en vulden de ruimte met een warme, uitnodigende gloed. Het was een serene en heilige sfeer die perfect was voor dit moment. Ik stond op het punt iets nieuws te ervaren, iets wat ik alleen in boeken had gelezen of in gefluisterde gesprekken had gehoord: tantra

Amy: Tantra is een bijzondere ervaring, je kunt dit alleen doen met iemand die je vertrouwt. Je kunt het samen doen met een dame van Pink Sheets als de ‘relatie’ tussen jullie fijn genoeg aanvoelt. Een van Pink Sheets’ parels heeft samen met haar klant tantra aan den lijve ondervonden. Zowel de dame als de klant waren nieuwsgierig en dus maakte ik voor hen een afspraak bij een exclusief resort in België. Zij vertelt verder:

*Dame: De klant in kwestie en ik hadden al vaker gesproken over deze spirituele reis die we samen wilden ondernemen, op zoek naar een dieper niveau van verbinding en intimiteit. Iets wat hij thuis niet voldoende kreeg. De sessie vond plaats in België in een prachtige omgeving die door Amy was uitgezocht. Een luxe kleinschalig tantra resort, wat niet te vergelijken is met (met alle respect) de Thaise massagesalon om de hoek. Amy had een privésessie geboekt voor ons, een sessie met twee ervaren gidsen, zij gingen ons helpen de geheimen van deze eeuwenoude praktijk te ontdekken.

We begonnen met eenvoudige ademhalingsoefeningen, ieder zittend tegenover een gids en naast elkaar op zachte kussens. Mijn gids, een kalme en wijze vrouw met een lieve glimlach, leidde mij door de stappen. “Adem in… en uit…,” haar stem was zacht en rustgevend. Terwijl we onze ademhaling synchroniseerden, begon ik een subtiele verandering in de energie tussen ons te voelen. Het was alsof onze zielen elkaar aanraakten, zonder woorden, zonder verwachtingen.

De volgende stap was het creëren van een energetische verbinding. Dit was ook een moment wat ik met mijn klant ging ervaren, wat ik ook vrij lastig vond want het is ontzettend intiem.  We werden gevraagd om elkaar in de ogen te kijken, zonder weg te kijken, zonder te lachen of te praten. Lastig, want ik moest wel een paar keer grinniken. Maar uiteindelijk door maar naar elkaar te blijven staren, kwamen emoties en verlangens naar boven drijven. De intensiteit van onze blikken lieten onze harten sneller kloppen en mijn huid tintelen. Het was bijzonder om dit te kunnen ervaren met iemand (die niet je partner is).

De gidsen leidden ons verder en we begonnen met zachte aanrakingen, beginnend met onze handen, langzaam verkennend naar andere delen van ons lichaam. Elke aanraking werd begeleid door de diepe ademhalingen en zacht geneurie door de gidsen. Daardoor bleven we in het moment, want dat viel niet mee voor een eerste keer. Mijn gedachtes schoten alle kanten op. Maar de gidsen voelden dit aan en nemen daar dan ook uitgebreid de tijd voor. De aanrakingen waren teder, intiem en ze creëerden een gevoel van verbondenheid.

Het hoogtepunt omschrijf ik als een energetische dans, een soort samensmelting van lichamen. We lagen naast elkaar, mijn hand tegen die van hem, lichtjes tegen elkaar gedrukt, terwijl we onze ademhaling synchroniseerden en onze energieën lieten stromen. De gidsen namen het over en begonnen met een warme olie te masseren. De handen gleden als vanzelf over mijn lichaam en het was een tantrische dans. Intens en een prachtig proces waarbij elke beweging, elke ademhaling, elke aanraking voelde als liefde maar ook heel veel respect.

In die momenten voelde ik een diepe verbinding met mijn lichaam, een gevoel van eenheid dat verder ging dan het fysieke. Ik voelde dat ik wilde meebewegen in de dans met de massage. Langzaam gleden de handen van de gids over mijn lijf en naast mij zag ik de gids het lichaam aanraken van mijn klant, tot aan de meest intieme delen. Hij was opgewonden en ik vond het opwindend om te zien. Er volgde bij mij een ‘Yoni massage’ en bij mijn klant een intense ‘Lingam massage’. Er volgden veel verschillende emoties, maar ook een enorme kracht van seksuele levensenergie kwam los. Met een intens orgasme tot gevolg. Iets waarvan ik niet had gedacht dat dit zo kon gebeuren.

De tantrische gidsen verlieten de kamer en lieten ons alleen in stilte naast elkaar liggen. Ik voelde enorme dankbaarheid dat ik dit mocht ervaren in deze fantastische omgeving. Ik heb niet alleen geleerd hoe je elkaar op sensuele wijze kan aanraken, maar ook hoe je elkaar kan voelen, echt voelen, in de diepste zin van het woord. Je lichaam overlaten aan een ander. En dat is pure intimiteit.

Wil jij nu ook zo’n tantra ervaring met een van de high class escorts van Pink Sheets? Informeer dan eens bij Amy naar de mogelijkheden, dan kan het (bijna) niet tegenvallen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!