Kernwaarden

Klasse & stijl

Alle dames die door Pink Sheets vertegenwoordigd worden hebben klasse en stralen dit ook uit. Zij zijn op de hoogte van alle etiquette, kleden zich altijd stijlvol en classy, gedragen zich als een echte dame, zijn zowel op het vlak van IQ als EQ zeer goed ontwikkeld en zullen te allen tijde discreet en respectvol te werk gaan.

Passie

Voor ons is het erg belangrijk dat iedere date van kwaliteit is en dat onze dames net zoveel plezier beleven aan een date als u. Omdat hun ‘werk’ bij Pink Sheets een side job is, zij zijn serieuze studentes en/of ambitieuze zakenvrouwen, zal een dame dit nooit uit routine doen of enkel om financiële redenen. Iedere date die zij aanneemt is met zorg en precisie samengesteld. Passie, genot en spanning zullen daarom altijd de boventoon voeren.

Intelligentie

IQ en EQ moeten een perfecte combinatie vormen en daarom zijn beiden net zo belangrijk. Alle dames die Pink Sheets vertegenwoordigd hebben op hun manier een bepaalde levenswijsheid, een sterk ontwikkeld gevoelsleven en een hoge intelligentie. Hierdoor zijn zij een fijne gesprekspartner waarmee de gesprekken intiem en diepgaand kunnen zijn maar ook vrolijk en luchtig.

Discretie & professionaliteit

Wij waarborgen altijd uw privacy en die van onze dames. Onze dames zijn hierin net zo discreet als wij. Ook zij hebben een eigen carrière en een privéleven dat zij graag afschermen van hun werk als high class escort. De aankomst en het vertrek van de dame zal daarom altijd onopvallend zijn. Het maakt daarin geen verschil of u afspreekt in een hotel, privé locatie of openbare gelegenheid, discretie is verzekerd. Wij handelen altijd professioneel maar met een persoonlijke touch.

Wederzijds respect

Om samen met u een geslaagde date te beleven is wederzijds respect een van de belangrijkste elementen. De dame zal u altijd respecteren en waarderen zoals u bent, zij verwacht dan ook hetzelfde van u. Onze dames zullen nooit oordelen, ze genieten liever van het moment samen met u. Wees geduldig en lief voor haar, u zult zien dat u dit dan ook dubbel en dwars van haar terug krijgt.