• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet en vrouwvriendelijk bureau
  • Legaal bureau met vergunning
  • De echte Girlfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Reviews

Sascha
H.
Magisch avontuur
Lieve Sascha ik heb genoten van je, onze date van bijna 24 uur was een flow van sensualiteit en gezelligheid. Een diner met je is een feestje, samen genieten van heerlijk eten en een goed glas wijn, in gesprek vinden we elkaar en dagen we elkaar uit. Uren slenteren met je in de stad is een genot, langzaam ontdekken wat we mooi, leuk en grappig vinden. In bed ben je stout, wild en lief. Je zorgt dat we allebei genieten. Je lieve lach en mooie ogen hoor en zie ik nog steeds, en wat kan je heerlijk zoenen! Dank dat ik je mocht beminnen en bewonderen, tot snel X
Charlie
Sigurd
Gezellige avond
Éen van de vriendelijkste personen die ik ontmoet heb. Het was een zeer toffe en gezellige avond. Zal zeker nog eens naar Nederland moeten terugkomen voor herhaling.
Carice
Assen
Carice
Geweldige vrouw. Mooi lief en leuk. Goeie gesprekken en zeer opwindende momenten. Spreek graag nog eens met je af
Abbey
Assen
Abbey
Abbey is geweldig. Super lichaam en ècht heel leuk. Ze geeft je het gevoel dat ze je vriendin is. Een super ervaring die ik graag nogmaals wil mee maken. Heerlijke sex en een heerlijke kont. Kortom. Geweldig. Echt een aanrader.
Sascha
Jan
Op date geweest met Sascha en Mila, ze maakten er een super middag van. We hadden m.i. wel een goede klik zo met zijn drieén. Ik heb me top vermaakt en hun onderling ook :-) . Zeker voor herhaling vatbaar. Ze hebben beiden wel een goede indruk achtergelaten. Waarvoor bedankt !!!
Mila
Jan
Op date geweest met Sascha en Mila, ze maakten er een super middag van. We hadden m.i. wel een goede klik zo met zijn drieén. Ik heb me top vermaakt en hun onderling ook :-) . Zeker voor herhaling vatbaar. Ze hebben beiden wel een goede indruk achtergelaten. Waarvoor bedankt !!!
Olivia
Handsome
Enchantress
Olivia is een prachtige dame die al mijn zorgen wegneemt. Communicatief heel sterk en zeer verleidelijk.
Noëlle
Joost
Heerlijke avond met leuke stoere spannende Noelle
Vanavond bracht Noelle mij een gezellig bezoek en vanaf de eerste minuut was het gezellig en fijn. Noelle is een prachtige en stoere dame, die in en om het bed ook een heel spannende kant van zichzelf laat zien. Dank je Noelle, het was superfijn en tot gauw
Leyla
Jur
Leyla
Hey Leyla, Bedankt voor de geweldige tijd die we hadden. Je bent een fantastische powervrouw. Je beseft niet hoe knap je bent van binnen en van buiten! Ik hoop je nog veel vaker te mogen ontmoeten. Liefste en hele dikke knuffel van mij.
Abbey
H,
SPNKD
Onder leiding van meesteres Abbey heb ik met Lauren een geweldige BDSM trio mogen beleven. Lokatie was de prachtige, luxe en kinky ruimte van SPNKD in Antwerpen waar we met alle beschikbare tools en toestellen onze fantasieën kwijt konden. Na een ‘warming up’ van Abbey heeft ze ons ingewijd in de BDSM wereld, onze grenzen laten ontdekken en verleggen, en voor een onvergetelijke ervaring gezorgd. Dank je wel Abbey, je bent lief en streng, stout en mooi, en heerlijk ondeugend. Dit smaakt naar meer!
Mila
Shuttle
Mila
Een topmiddag gehad met Mila, zij zorgde voor de goed sfeerverlichting en muziek , ik voor wat hapjes en een goede wijn. De juiste combinatie. Lekker zitten praten ook. Je kan je verhaal bij haar kwijt. Ze genoot echt van de date en anders ik wel. Fijn om mee samen te zijn. Tot de volgende keer Mila, dan neem ik je paraplu mee die je vergeten bent. Echt een TOP date, bedankt Mila Jan
Kate
Bijzonder
Kate, jij bent echt bijzonder. Je maakt snel connectie en verbinding en dit zorgt echt voor vuurwerk. Je bent een hele bijzondere vrouw. Bedankt voor een aantal mooie uren. Liefs, H.
Jessie
Kevin
PSSTT..
Ok thank you!!! For the rest, everything went very well and I had a great time! I was even pleasantly surprised by Jessie. Thank you also for the quality of your follow-up and service
Ella
J.
WAUW
Ik wilde je bedanken voor het koppelen aan Ella. Wat een heerlijke avond, ik heb echt genoten van haar persoon en lichaam. Een fantastische dimensie in mijn leven, waar ik zeker nog eens van zal gaan proeven. Ze is prachtig, zowel van binnen als van buiten. Hoop dat ook Ella het net zo fijn vond als ik! Nogmaals dank!
Summer
A.
Wat een fantastische avond met jou. Wat een leuke, lieve en slimme meid ben je. Amy bedankt voor de match!
Summer
Sander
Stralend
Lieve Summer, ik heb werkelijk waar een heerlijke avond met je gehad. Je bent een zeer inspirerende persoonlijkheid. Je frisse blik op de wereld is bijzonder en heeft mij weer tot nieuwe waardevolle inzichten gebracht. Bedankt knappe dame!
Liv
F
Nazomer avond
Lieve Liv, Wat een prachtige avond heb ik met jou beleefd op deze prachtige nazomeravond. Alles wat het leven zo mooi maakt zat er in! Ik heb genoten van je empathie en vrolijkheid. Deze avond nodigt uit voor meer!. Liefs,....
May
Ben
SPA HEAVEN
Ik had een gezellige namiddag met May, ik voelde me op mijn gemak bij haar en ik vond het fijn praten met haar. Ook het intieme gedeelte was erg aangenaam. We gingen erg traag en dat had ik eigenlijk wel graag. Het voelde echt en oprecht aan ik heb er zeer van genoten.
Belle
Koos
Lunch / Shopping date met Belle
Heerlijk om door Belle verwend te worden door haar te verwennen met een heerlijke luxe lunch, sieraden en Rituals. Daar hou ik van. Zeker voor herhaling vatbaar. Liefs, Koos
Sascha
An
Recent hebben wij, als stel, een geweldige ervaring gehad met Sascha. Voor ons de eerste keer dus we wisten niet zeker wat we konden verwachten en we waren best gespannen. Na een drankje en wat kletsen ontstond er al snel een fijne en ontspannen sfeer. Je uitstraling, je humor en je openheid en eerlijkheid stelden ons erg op ons gemak. We hebben echt een geweldige, intense avond gehad en zijn ontzettend blij dat we met jou dit avontuur zijn aangegaan.
Sascha
Spannede koppel ervaring
Happy couple
Lieve Sascha, we hebben enorm genoten van je sprankelende verfrissende persoonlijkheid. Wat ben je een fijn mens van binnen en van buiten. We waren allebei erg nerveus en bij je aankomst hadden we echt zweethandjes, net 2 pubers hahaha. Je wist ons al snel op ons gemak te stellen en met souplesse een nuance aan te brengen in gezonde zenuwen, lust en spanning. Heerlijke uren met intieme hoogtepunten volgden. We willen je via deze weg nogmaals danken voor deze geweldige ervaring! Amy, jij ook bedankt voor de perfecte match.
June
Droomvrouw
Heerlijke tijd
June, ik heb een heerlijke avond met je gehad. Wat heb je een prachtig lichaam en scherpe geest. Klein beetje spiritualiteit kan ik wel waarderen en je wist precies deze waardevolle balans aan te brengen in onze date. De uren vlogen om. Ik heb enorm genoten! Zie je snel.
Lara
Ronald
Wauw
Kwam met brok in de keel aan toen ik lara zag viel alles van me af. Wat een mooie power vrouw. Hartstikke gezellig gehad. Amy jij ook bedankt voor het advies en het plannen van de leuke date met lara.
Liv
Y&F
WOOOOW
Lieve Liv, we hebben een heerlijke middag met je gehad. Wat heb jij veel verborgen kwaliteiten! We willen snel meer met je ontdekken. Liefs van een happy couple
Abbey
Jos
Intelligent en prikkelend
Abbey is een slimme en positief nieuwsgierige vrouw. Vanuit goede gesprekken via een prachtig bruggetje overgegaan naar het intieme gedeelte van de avond. Met recht high class!
Belle
Tobbie
Zij
Wat een pracht vrouw
Abbey
steve
'Out of the mind into the heart'
Abbey is een prachtige vrouw. Een zeer ontspannen en gezellige avond gehad. Dankje Abbey !
Mila
Pt
Een geweldige avontuur
Een leuke spontane en charmante vrouw. Ik heb echt een top avond gehad ondanks dat ik wat onervaren ben op dit gebied heb ik echt een top avond gehad! Dit gaan we zeker op korte termijn herhalen.
Charlie
Walter
Je hebt indruk gemaakt
Je hebt echt indruk gemaakt op mij. Heb enorm lekker gekletst en gelachen met je. Ik denk dat we een zeer goede klik hadden. Totaal geen spijt dat ik je geboekt heb. Je was het echt waard! Ik ga je zeker nog eens boeken want ik heb nog zoveel vragen aan je. PS....voor de mannen die een leuke dame willen boeken...dan moet je Charlie hebben!
Rose
V.
Betoverend
Rose wat hebben we het gezellig gehad samen. Je lieve en begripvolle karakter hebben mij helemaal op mijn gemak weten te stellen in een toch wel spannende avond. Ik zie een vervolg dan ook graag tegemoet om die mooi lach weer op je gezicht te toveren.
May
Walter
Top avond
May laten komen bij mij. Echt een geweldige avond. Met May kan je echt lekker kletsen over alles. Ook het intieme was heerlijk. Ja May is echt een prachtige meid. Kortom een toppertje!
Julia
Verandering van spijs doet eten...
Ik boekte vaak bij eenzelfde bureau en besloot dat het wel eens tijd werd voor wat verandering. Ik stuitte op Pink Sheets en nam contact op. Na mijn wensenlijst door te hebben gegeven matchte Amy mij aan Julia. Wat een vuurwerk! Ze had gelijk, dit was wat ik zocht. Super intelligente, lieve, zorgzame en spannende dame met goede humor. Onze gesprekken gingen far beyond mijn verwachtingen, en zo was ook de intimiteit. Wat een super middag heb ik gehad met jou! Bedankt dames, en tot snel. X J.
Julia
N & K
Super ervaring
Ik en mijn man hebben ontzettend genoten van onze avond met Julia. Wat een knappe dame en een goede babbel. Echt een pareltje. Ze wist precies hoe ze ons op ons gemak moest stellen en nam al snel de leiding. Toch respecteerde ze onze grenzen erg goed, heel bekwaam was ze. Dit was een hele bijzondere avond voor ons en we denken er met veel liefde aan terug. Bedankt Julia en Amy voor de match! We doen het zeker nog een dunnetjes over.
May
Pieter
Top avond
Wat een leuke en chille avond. Boven verwachting. De combinatie met gezellig praten en lekker intiem zijn was perfect. Mooi leuk lief en knap. En wat een heerlijke billen :) Wie weer tot de volgende keer xxx
Mila
Stepha & Danie
geweldige charmante high class lady
Mila. In een woord geweldig. Zeker gaan we dit op korte termijn herhalen. Groetjes uit Eindho XXXX
Jessie
E
Geweldig
Heerlijke middag gehad met Jessie, fantastische vrouw. Goed kunnen praten en heerlijk kunnen ontspannen. Massage was ook heel goed woorden tekort voor deze vrouw. Heel erg bedankt Jessie voor de gezellige en ontspannen tijd en Amy bedankt voor de geweldige service en moeite die je hebt gedaan een ervaring om nooit te vergeten. Voor herhaling vatbaar dat zeker.
Kate
Dries
Kate is prachtig. Haar betoverende glimlach doet je wegdromen. Ik heb een herinnering voor het leven met je gemaakt Kate, je energie is fantastisch evenals je enthousiasme. Onze gesprekken gingen far beyond mijn verwachtingen. Je bent bijzonder! Amy, bedankt voor deze match.
May
Vin
Boven verwachting
Lieve May, via deze weg wil ik je bedanken voor de geweldige ervaring van gisteravond. Wat een heerlijke avond heb ik met je gehad. Gesprekken op niveau, heerlijke sex en die blik in je ogen... Pffff. Wat wenst een man nog meer. Bedankt, was top!
Mila
Wat een waanzinnige vrouw!
Mila
Het was helemaal top met Mila, mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van jouw aanwezigheid. Super lief en charmant ben je. Zeker voor herhaling vatbaar. Liefs, S & D
Abbey
Shivo
Leuke date!
Lieve Abbey, Wat een leuke tijd heb ik met jou gehad.. je bent zo een leuk, mooi en open persoonlijkheid, waardoor al het andere wat we hebben gedaan zoveel aangenamer maakte! Ik zal hier zeker vaker aan terug denken. Wie weet tot een volgende keer! Xx Liefs Shivo
Jessie
J.
Fantastische vrouw
Wat een heerlijke middag heb ik gehad met Jessie. Klasse vrouw en een natuurlijke schoonheid. Ik heb helemaal kunnen ontspannen en enorm genoten van een heerlijke massage. Niets is minder waar, echt een fantastische vrouw! Dikke kus voor jou Jessie en Amy bedankt voor je hulp.
Mila
RademakersG
Wondervrouw!
Ik mag inmiddels al een week terugkijken naar een bijzondere avond met Mila! Ik voelde me al heel snel erg op mijn gemak met haar. Eerst onder genot van een drankje over onze levens verteld maar het duurde niet heel lang voordat Mila het initiatief nam. Ik heb enorm genoten van de avond en Mila neemt rustig de tijd zodat we beide personen hun voorkeuren kunnen aangeven en dan mooi tot actie gaan! Ik geniet inmiddels al een weem enorm na en kijk uit naar een nieuwe ontmoeting! Amy, bedankt voor het maken van deze prachtige match! Super service zoals altijd!
Rose
Hans
Heerlijke dame
Rose, het was me een genoegen om de avond met je door te brengen. Mooie gesprekken, je lieve glimlach en warme personality deden mij even m'n zorgen vergeten. Like an angel babe! Dankjewel voor deze mooie ervaring!!
Kate
Nick
Feestelijk bezoek
Je staat pas recent in de spotlights, jij was direct mijn eerste keus! Dat bleek een schot in de roos. Je droomt ervan, meestal blijken dromen slechts bedrog, maar dat was vandaag totaal anders. Mijn dromen werden echt werkelijkheid. Een stralende (letterlijk en figuurlijk) en verleidelijke dame verscheen op het afgesproken adres. Samen kwamen we onmiddellijk in 'een heerlijke bubbel van speelsheid, genot, verbinding (met, zeker weten, een stout randje) terecht! daarin was je meesterlijk in het scheppen van een ontspannen sfeer gepaard gaande met heerlijke openheid, en het maken van verbinding op vele vlakken. Echt waar, als ik wakker wordt dan droom ik nog. Het was heerlijk te te leren kennen. En ook Pinksheets bedankt voor de voortreffelijke ondersteuning. Wie weet wat de toekomst brengt.
Liv
Han
Ontspannen en sensueel
Lieve Liv, wat een heerlijke klik. Gelijk bij de eerste kus aan de bar. Genoten van je verhalen en vrolijke gesprekken bij het heerlijke diner en daarna betoverd door je handen, aandacht en speelse balans tussen geven en ontvangen. Heerlijk hoe ik je zag genieten en hoe ik genoten heb! Liefs, Knuffel en Xxx - Han
Liv
Kyyy
Gezellig ten top!
Hey Liv, Je bent in een woord een toppertje! Ik voelde me snel op m’n gemak en vond het vooral erg gezellig. Al het andere is bijzaak, vooral de leuke gesprekken waren voor mij top en ik heb voor de rest ook echt genoten. Je bent een topper en het was de eerste keer met jou maar zeker niet de laatste. X Kay
Mila
Stefan
Mooie avond
Op aanrade een avond doorgebracht met Mila. En wat is Mila een fantastische adembenemende dame. Een heerlijke avond mee gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mila
Anonymous
Anoniem
Soms moet je even verzinnen hoe je iets omschrijft. Zo ook nu, vorige week Mila ontmoet. Ik heb er maar 1 woord voor, Fenomenaal Een enkele uitleg hierbij: 1) Briljant 2) Buitengewoon 3) Curieus 4) Fabelachtig 5) Fantastisch 6) Geniaal 7) Geweldig 8) Grandioos 9) Groots 10) Heerlijk Grt. B
Lara
J.
Verrijking
Lieve Lara, heerlijke avond met je gehad op zowel gebied van conversatie als erotiek. Even sensueel en ongedwongen van je kunnen genieten. Enorm bedankt! Ook Amy voor het maken van deze fijne match!
Mila
NK
Loaded
Mila, mijn batterij is weer helemaal opgeladen door jouw energie. Wat een heerlijke verschijning ben je. Super fijn dat ik even m'n verhalen bij je kwijt kon en dat je gewoon luisterde en mij even het gevoel gaf dat ik er mag zijn. Ik hoop je snel weer te ontmoeten. Kus, N.
Mila
Premièr fois
Wat een avond!
Mila is/was mijn eerste ervaring, en wat voor één! Vanaf het moment dat ze voor je deur staat en je begroet voelt het vertrouwd en gemakkelijk. De eerste spanning neemt ze weg, om in te ruilen voor de tweede... Want wat een prachtige vrouw. Ogen om verliefd oo te worden, een lach die je betovert. Je kunt niet anders denken dan,"blijf voor altijd hier" je hartslag gaat weer omhoog en de opwinding die ze creëert is fantastisch. Mila is mooi, elegant en stijlvol. Én, ontzettend aantrekkelijk en opwindend. Haar prachtige lijf is een genot om mee samen te smelten. Het was van begin tot eind, heerlijk. Ik hoop tot snel. X
Liv
Tantra magic
Heerlijkheid
Liv is een ster in de kunst der tantra, ik heb enorm genoten en ben zeker van plan je nog eens uit te nodigen lieve Liv. Bedankt Amy voor je geduld en de match making. Het was het wachten waard :)
Mila
CJ
Beste FTE
Prachtige avond. Onbeschrijfelijk mooi zo'n eerste keer. Dank hiervoor Pink en Mila! Fantastische dame.
Liv
Tim
Massage
Lieve en mooie Liv, ik ben wel vaker gemasseerd op een date maar nog nooit zo intens als door jou! Als dit Tantra is dan ben ik "verslaafd"!
Mila
Robbin
Dit was een avond om nooit meer te vergeten. Nog nooit eerder had ik een escort geboekt. Mijn eerste ervaring is er gelijk één uit duizenden. Mila wat ben je een heerlijke vrouw en wat heb jij een prachtig mooi lichaam. Niet alleen met de "looks" zit het goed bij jou maar ook met de "brains"!! X
Carice
Dirk
een TOPPER
Carice is een mooie vrouwelijk sensuele dame, ze neemt alle tijd, goede communicatie en een topper in het tongzoenen. Ik ben ervan overtuigd dat dit menig mannen hart doet smelten. een dame die alles voor je wil doen en zich helemaal geeft, Carice bedankt en tot gauw
Stella
R.
Super avond
Stella bedankt voor de geweldige ervaring. We hadden een goede klik en je bent super in bed. Wie weet tot een volgende keer :)
Rose
James
Heerlijke date
Rose wat heb ik het leuk met je gehad. Graag geef ik er nog eens een vervolg aan. Amy, dankjewel voor de fantastische match
May
James
wat een combi
Wat een mooie vrouw. Intelligent en mooi. Een dodelijke combinatie :-) May, ik ga je zeker vaker zien. XX
Mila
James
Wat een avond
Lieve Mila, Wat een heerlijke avond heb ik met je mogen doorbrengen. Je hebt mij als een kind zo blij gemaakt toen je instemde met het verlengen van de date. Als ik er aan terug denk word ik weer blij. Lieve en mooie Mila deze kus is voor jou!! x
Carice
James
Ontspannen
Mijn date met Carice was heerlijk ontspannen. De door haar gegeven massage was overweldigend. Dat wat er op volgde is niet te beschrijven. Pink Sheets, bedankt voor deze fijne match!
May
Bart
Natural beauty May
Dit weekend een date gehad met May. Wat een prachtige vrouw. Zo jong en al zo zelfverzekerd. Ze was uitdagend gekleed zoals ik graag wil. Tijdens de intimiteiten bleek al snel dat ze wel van een wat wildere aanpak houdt. Ze is zeker een aanrader. Tot snel lieve May. Xxx Bart
Carice
Engel
Heerlijkheid
Carice is een prachtige verschijning! Toen de deur open ging was ik meteen van mn stuk. Groene ogen doordrongen mij en ik vroeg haar binnen. Onder het genot van een lekker glaasje wijn kletsten we wat om langzaam op te gaan in elkaar en de spanning van de avond. Ik heb van je genoten Carice. Tot snel :)
Lara
Jamie
Genoten!
Lieve Lara, ik heb van je genoten. Lieve sprankelend dame met een goede babbel. We hebben veel gelachen en ik kan veel van je leren. Bedankt voor de onvergetelijke avond. Liefs!!
Avelin
Denis
......
Lieve Avelin, via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke ontspannen en intieme avond. Ik heb op alle vlakken enorm van je genoten. Als ik eraan terug denk krijg ik weer dat heerlijke warme gevoel. Pink Sheets Amy, dankjewel voor het maken van deze perfecte Match
Stella
James
Een engel
De uitspraak "Engelen bestaan niet" is kant en klare onzin!!! Ik weet sinds kort beter want ik heb een Engel mogen ontmoeten en zij luistert naar de naam Stella!!! Stella, dankjewel voor deze heerlijke ervaring. In bevind mij nog altijd in de wolken!!! XX
Stella
M.
Magisch
Het was een hele fijne avond. We hebben eerst lekker gepraat en verder was het super. Ik voelde in ieder geval een sterke klik en kon echt mezelf zijn. Qua looks, lichaam en brains is Stella echt mijn type! Sprekende en sprankelende ogen vind ik heel aantrekkelijk en die heeft ze zeker! Ik sluit niet uit dat ik ooit nog eens contact met je ga leggen over Stella. Al met al voor een 1e keer vond ik het spannend om de stap te zetten, maar vond ook de communicatie met jou prettig. Thanks!. Ik ben benieuwd wat Stella ervan vond?
Abbey
Ben
Abbey
Lieve Abbey. Lieve mooie Abbey, dank je voor de zeer fijne avond, op een verrassende lokatie. Alles goed geregeld door Pinksheetd. Tot een volgende keer Xxxx
Belle
Bart
Belle
Zaterdag heb ik Belle mogen ontmoeten. Dit op advies van Amy van Pink Sheets. Ze weet precies wie er goed bij me past. En dat klopte zeker weer. Belle is echt een natuurtalent. Ze is super slank en heeft heerlijke billen. Ze praat heel makkelijk en is heel open. Mijn advies is om zeker ruim de tijd met haar te nemen want die vlieg zo om. Haar massage was uitstekend. Heel ontspannend. Bedankt voor de tip en tot snel weer Liefs Bart
Stella
Beer
Super meid
Stella is echt een verrijking voor je geest en lichaam. Wat een heerlijke dame. Samen lekker gedineerd en gepraat en de tijd vloog. Heerlijke uurtjes gehad met jou. Bedankt lieve Stella. Kus, B.
Lara
Davey
Bijzonder intelligent
Voor mij een 1e ervaring met escort! Lara is een écht knappe, charmante en lieve verschijning die heel klantgericht is. Voor mij een eye-opener in de positieve zin met leuke ontspannen gesprekken over diverse onderwerpen en voor mij op dat moment voldoende ruimte voor intimiteit. Ik voor mij heb zeker een boeiende avond gehad en ik hoop voor haar, dat zij dat ook een beetje vond. Ik voor mij had het gevoel dat alles in redelijke ontspannenheid is verlopen. Zij is echt wel het type dat uitnodigt tot openheid.
Belle
Stephan
Waanzinnig vrouw. Lief en speels bij aankomst, verrassend en slim eenmaal op dreef samen. Belle is de Nederlandse Selina Gomez ;-) Ik heb van je genoten. Tot snel Belle. Liefs, S.
Sascha
E&J
Verrassing
Ik, de man van de twee, had mijn vrouw verrast met een heerlijk avondje in een wellness suite. Zij op haar beurt heeft mij weer verrast met één van de mooie dames van Pink Sheets namelijk, Sascha!! Wat een avond en wat een heerlijke drie uurtjes waren dat. Ik heb met volle teugen van Sascha genoten en mijn mooie en lieve vrouw heb ik ook vol zien genieten. Dankjewel Sacha voor deze hele mooie en bijzondere ervaring en wat ben jij een mooie, intelligente en welbespraakte dame. Bij een volgend feestje hebben we je er weer heel graag bij!! XX
Sascha
Ben
Sascha
Wat een geweldige tijd mogen beleven, met een lieve mooie intelligente dame. Op een voor ons beide onbekende locatie was je de mooiste dame Dank je lieve Sascha, voor deze geweldige ervaring. Xxxx
Avelin
E.
Beyond any expectation!
My time with Avelin was beyond any expectation! Such a beautiful girl, perfect body, a beautiful skin! Her kisses are incredibly passionate. We even enjoyed a late night walk in the city. Please thank Avelin for the amazing evening.
Abbey
Mister R
five stars
I had a great time with Abbey. She made my evening one to remember. Abbey is an educated and lovely girl, she has a great personality, a pretty face and a beautiful body. Thanks Pink Sheets for arranging this encounter.
Abbey
Snoepje
Lieve Abby, wat hebben we een super fijne avond gehad! Je bent een gezellige, prachtige en heerlijke vrouw! Bedankt, ik heb genoten van je!
Abbey
Pim
Verlengd
Lieve Abby, dank je wel voor een onvergetelijke avond. Wat ben jij een heerlijke, eerlijke, mooie en oprechte vrouw! Ik ben blij dat ik mijn date met jou heb kunnen verlengen en dat jij daar ook voor openstond. Ik hoop je snel weer te mogen ontvangen! Pim
Sascha
King
Smart and stunning
Dear Pink Sheets and Sascha, I wanna let you know that this was one of the best experiences I've ever had. I booked a girl many times before, never an perfect match like this. Unfortunately the time flies, but I'll see you soon Sas. Kisses, King
Abbey
Jules
Abbey
Smart, curious and a real classy lady. I enjoyed every moment with you. Thank you Abbey. See you soon. Big kiss, Jules
Avelin
Ben
First Time
Een mooiere eerste ervaring heb ik mij niet kunnen wensen! Avelin was geduldig en heeft mij in die vier uurtjes veel geleerd.
Vienna
B & S
Mooier dan op de foto
Vienna is in het echt nog mooier dan op de foto’s. Wat een prachtige verschijning. Vienna, wij hebben intens van jou genoten. Je hebt ons zo op het gemak weten te stellen dat wij tijdens deze mooie avond met jou op een natuurlijke en fijne wijze onze grenzen verruimd hebben. Heel bijzonder dat het zo gegaan is. Dank je wel daarvoor! Liefs van B & S
Avelin
Alice
Best experience
Ray and I never ever had the experience of a threesome v/v/m. This last night was the first and for sure not the last time. Avelin is a very warm and patience woman. I was afraid that i would have problems seeing Ray having enjoyable sex with a other woman. I do have to compliment Avelin because she took me by the hand throughout this “proces” and so this experience felt so good and it was so sexy. I know Ray had a great time with Avelin and so had I. Avelin ……. Next time when we will be in Amsterdam we will ask you to join us again.
Abbey
George
Abbey is so happy and open-minded. From the first moment she makes me happy with her big smile. Her in- and outside both awesome. Great energy! Don't forget that Abbey is een winner in bed, she don't give up! Big hug Ab. Thanks! X George
Leyla
Stephan
Leyla came in like a confident lady, really attractive. She impressed me with her joyeus glance. Even like her appearance her inner was great. We spoke about almost every topic, time flies when you have fun!
Sascha
J
Whooo
Even in het kort …… whooo wat een prachtige en intelligente vrouw is Sascha. Alles aan haar klopt en op alle vlakken een verrassing! Mijn ervaring met haar geef ik het cijfer 10 Pink Sheets, bedankt voor de match making.
Sarah
Phil
This lady is perfect in every way. Well-spoken, puts me at ease in almost 5 minutes and very attractive. She knows how to seduce. Very special was that she intrigue me during the whole date. Amazing night Sarah, lot of love. X Phil
Jade
James
Like Pocahontas... Big blue eyes and a beautiful smile. Jade is very sweet and easy-going. Quiet in the beginning but she showed her wild side after a few hours together, surprises me in a special way. Match making was great. Compliments for Pink Sheets and Jade.
Yara
Justin
What a woman
Felt very free with Yara. We enjoyed the wine, food each other and the atmosphere between us. She is very clever and has a big empathic ability. Thanks for a high class date with unexpected turn :-)
Romy
Bart and Lynn
Amazing couple date with Romy. From the first minute she puts us at ease. We dronk champagne, talked for a few hours and bring on the tense. Romy, thank you for a wonderful memory for life.
Avelin
Nathan
The experience with Avelin felt great and warm. She has a warm personality and speaks free and easy about herself. I We enjoyed the evening together and I would love to see her again. Love, Nathan.
Vienna
John
Wonderful night with Vienna. The first moment I saw her was like a dream come true. Sparkling naughty blue eyes, curly hair a tight black dress en a big smile. I enjoyed her every minute of our night together. Thanks a lot. X John
Abbey
Hans
We hebben heerlijk gesproken en genoten van de avond en het lekkere eten. Vervolgens helemaal in elkaar op gegaan. Ik heb van je genoten Abbey! Dankjewel en tot snel. XX
Sascha
Janniek
Sascha is echt een topper! De droom van iedere man. Ze is charismatisch en geduldig en vertegenwoordigd echt het woordje 'high class'.
Sascha
Denise
Bijzondere avond Skyhigh
In november een heerlijke avond gehad met deze fantastische vrouw. Jeetje, wat een ontzettend leuke en mooie dame! Voor mijn partner een verrassingsavond georganiseerd in een prachtig Penthouse: Sascha maakte onze avond compleet!
Sascha
Jamie
Heerlijke ervaring
Naar mijn mening is Pink Sheets het enige bureau die echt naar je luistert als klant en een compleet verzorgde date regelt. Nog nooit eerder zulke goede service gehad. Mijn avond met Sascha was er eentje om niet meer te vergeten!
Avelin
Gerald
Uitstekend
De website van Pink Sheets is voor mij net een snoepwinkel! Ik kan uit ervaring zeggen dat alle dames even mooi en seksueel zijn. Sinds ik bij Pink Sheets boek wil ik niet meer anders. De laatste date met Avelin was zeer geslaagd! Wat een parel!
Avelin
Chris
Amazing
Wonderful warm personality with brains. Avelin is sincerly interested in people and the things they like to do. Easy-going type with a spicy side.
Avelin
Kay
All night long
Ik heb met Avelin een hele nacht mogen doorbrengen. We hebben er een feestje van gemaakt en samen de zon op zien komen. De seks wat passievol en ze kan erg goed zoenen! Als afsluiting hebben we samen heerlijk ontbeten en nog even nagepraat over de heerlijke nacht samen. Wat een mooie herinnering! Bedankt Avelin en Pink Sheets voor de geweldige match.
Avelin
F.
Lieve Avelin, Ik heb een heerlijke date met je gehad! Mijn geest is weer helemaal opgeladen. Ik wil je graag nog eens zien.