Companionship Only

Geniet van het beste gezelschap

Stijlvol gezelschap aan uw zijde

Vanaf 700,-

Pink Sheets is een high-class escortbureau, maar het is zeker niet zo dat onze dames alleen geboekt worden voor seksueel contact. De dames die Pink Sheets vertegenwoordigen zijn elegant, beeldschoon, intelligent en avontuurlijk. Ze zijn het perfecte gezelschap! Bij een Companionship Only Experience is geen intiem contact inbegrepen. Al onze dames zijn beschikbaar voor een Companion Only date.

Waarom kiezen voor Companionship Only?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u voor Companionship Only kunt kiezen. Is het niet altijd leuker om dingen samen te doen dan alleen? Samen geniet u intens van een (romantisch) diner, een wandeling door de stad of het bezoek aan een theater of bioscoop. Stuk voor stuk activiteiten die alleen veel minder leuk zijn dan samen. Of wellicht bent u uitgenodigd voor een (bedrijfs)feest maar is er niemand die u kan vergezellen? In dit soort situaties is de Companionship Only Experience de ideale oplossing.

De mooiste date aan uw zijde

De maatschappij draait steeds meer om de individu. Veel mensen zijn single (zeker in de stad), maar hebben toch af en toe behoefte aan goed gezelschap. Met het Companionship Only Experience onderneemt u activiteiten die u normaal gesproken met uw partner zou ondernemen. Boekt u dit arrangement bij Pink Sheets? Wij garanderen u dat u de meest prachtige vrouw aan uw zijde heeft. Behalve mooi, zijn onze dames ook intelligent. Zij gaan een goed gesprek niet uit de weg. Karakter en inhoud is immers net zo belangrijk. Wist u dat u bij de Companionship Only Experience profiteert van een gereduceerd tarief? Zie de pagina tarieven. 

Van Companionship Only naar meer…

In de inleiding gaven we al aan dat er bij Companionship Only doorgaans geen intiem contact plaatsvindt. Maar we kunnen ons voorstellen dat u zo onder de indruk bent van uw gezelschap, dat u de date wil voortzetten achter gesloten deuren. Onze high class companions staan hier zeker voor open. Laat het ons simpelweg weten en wij verlengen de duur van uw boeking zodat de date zich kan voortzetten in een intieme setting.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?