Discrete hotel check in

Discrete hotel check in

Wilt u genieten van een onbezorgde date? Kies dan voor onze ‘discrete hotel check in’ service. Wij nemen uw zorgen uit handen en boeken een passende privé locatie voor u. Het in- en uitchecken in een hotel of andere privé locatie kan voor sommige cliënten, om welke reden dan ook, een minder prettige aangelegenheid zijn. Voor deze cliënten bieden wij de ‘discrete hotel check in’ service. De reservering is altijd volledig afgestemd op uw wensen en volledig discreet.

Hoe kunt u deze service aanvragen?

U kunt bij het maken van een reservering aangeven dat u gebruikt wenst te maken van deze service. Als u een boeking maakt via het boekingsformulier, vermeld dan in de notities dat u gebruikt wenst te maken van deze service. De service is kosteloos, wij brengen alleen de kosten van de locatie bij u in rekening.

Deze service geldt ook voor het reserveren van een privé spa, andere gehuurde privé locatie, restaurant of event. De reservering zal op naam van de door u gewenste dame worden gemaakt. Zij zal in- en uitchecken. Het is de bedoeling dat u na afloop als eerste de locatie verlaat.

Voorwaarden:

  • Wij kunnen tot maximaal 4 uur van tevoren een locatie voor u boeken. Alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de locatie. Indien wij geen geschikte locatie voor u kunnen vinden zullen wij dat u zo snel mogelijk mede delen.
  • Indien u de reservering wilt wijzigen of annuleren bestaat er geen recht op restitutie. Wijzigingen kunt u aan ons doorgeven, wij zullen ons uiterste best doen om deze te verwerken maar kunnen hierop geen garantie geven omdat wij afhankelijk zijn van de policy van de locatie.
  • De kosten voor het boeken van een locatie worden vooraf bij u in rekening gebracht en u dient er zorg voor te dragen dat deze tijdig worden voldaan.
  • Als u gebruikt wilt maken van roomservice en/of de minibar dan vragen wij u de kosten hiervan af te rekenen bij het in ontvangst nemen van uw bestelling of contant te overhandigen aan uw high class escort zodat zij bij het uitchecken kan afrekenen.
  • Speciale verzoeken kunt u bij ons indienen, wij zullen dit voor u in orde maken. Alles op basis van beschikbare opties bij de betreffende locatie. Kosten voor een dergelijk verzoek worden vooraf in rekening gebracht en kunnen niet worden gerestitueerd.
  • Van nieuwe clientèle vragen wij een volledige betaling van de hotelkosten en een (aan)betaling voor de boeking. Onze betaalmogelijkheden vindt u hier. Indien u een factuur wenst kunnen wij deze voor u opmaken. Hiervoor hebben wij uw zakelijke NAW gegevens nodig en uw btw nummer.