Pink Private Services

VERVOER

Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij regelen het voor u. Wilt u uw gezelschap op laten halen met een limousine? Wenst u een chauffeur die u en uw gezelschap naar een locatie naar keuze brengt? Of wilt u na een wilde avond uitgaan teruggebracht worden naar uw hotel? Wij regelen het vervoer van uw dame, uw vervoer of de reis voor jullie samen. Uiteraard geheel discreet en op onze naam. Deze service geldt ook voor treinreizen, vliegreizen of andere vervoersmogelijkheden.

Onze service rijkt verder dan dit. Wij kunnen ook zorgen een cadeautje voor uw dame, de door u gewenste drankjes op locatie, het aanschaffen van speeltjes of andere attributen of het vol laten lopen van een warm bad. U vraagt, wij draaien.

HOTELS & ACCOMODATIES

Even zorgeloos genieten van intieme momenten samen? Of het nu gaat om een aantal uren in een hotelsuite of een week vakantie op een luxe resort, wij zorgen voor een passende locatie. U kunt uw voorkeuren aan ons doorgeven en wij nemen de organisatie uit handen. Wij kunnen u ook adviseren bij het maken van een keuze voor een passende locatie. Alles discreet en naar uw (en haar) wens.

EVENTS

Heeft u zin om naar een (exclusief) evenement te gaan? Samen is toch vele malen leuker dan alleen. De dames van Pink Sheets vergezellen u graag tijdens een (zakelijk) event. Wij kunnen de organisatie voor u uit handen nemen. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen ook zorgen voor het vervoer van en naar uw hotel of locatie van het event.

RESTAURANTS

Bent u toe aan een culinair of romantisch diner bij kaarslicht samen met een van Pink Sheets’ parels aan uw zijde? Wij maken met liefde een reservering voor u in een van de vele luxe restaurants die Nederland rijk is. Heeft u al een restaurant op het oog? Of zoekt u nog naar een perfecte locatie? Wij kunnen u adviseren bij het maken van een keuze voor een passende lunch- of diner locatie. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij nemen de organisatie over.

UITGAAN & PARTY’S

De wereld met luxe (erotische) feesten biedt voor ieder wat wils. U kunt samen met de door u gekozen dame genieten van een avond in een hippe club. Wij kunnen een reservering voor een VIP Table voor jullie maken. U kunt er ook voor kiezen om samen naar een exclusief lingeriefeest te gaan. Hier worden uw wildste dromen werkelijkheid! Big Little Secrets, Caviar de la Nuit of Sociéte X bieden de perfecte omgeving om even te ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen. Wilt u zelf een feest organiseren waar Pink Sheets’ parels uw gasten vergezellen? Ook dit is mogelijk! Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij toveren uw verlangens om tot werkelijkheid.

SPECIAL REQUEST

Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten. Wij vernemen graag uw wensen, verlangens of suggesties. Neem contact met ons op!