Over Amy

‘Niet de grootste, wel de beste.’ Als je mij vraagt wat de missie van Pink Sheets is, hoef ik daar niet lang over na te denken. Kwaliteit is alles en komt terug in ieder detail van mijn bedrijf: van de screening van- en persoonlijke aandacht voor klanten tot het creëren van een veilige werkomgeving voor de dames die uitnodigt tot groei. Ik wilde een internationale standaard neerzetten die ver boven het gemiddelde uitstijgt. Niet alleen omdat ik zag dat dit mogelijk was, maar omdat onze klanten en de dames dat verdienen.

Van ervaring tot bedrijfsvoering

Jaren geleden deed ik zelf ervaring op in deze branche. Ik bracht tijd door met klanten, zag hoe de bedrijfsvoering werkte en wat er nodig was om de perfecte date voor elkaar te krijgen. Maar het leiden van een business met internationale allure en een sterke basis van professionaliteit en vertrouwen, heeft veel meer nodig dan wat er op dat moment voorhanden was. Vanuit mijn ervaring, juridische achtergrond en mijn aspiraties als jonge ondernemer, startte ik Pink Sheets.

Van starter naar succesvolle speler

Zoals bij ieder nieuw bedrijf dat zijn intrede doet in de gevestigde orde, waren de afgelopen jaren met vlagen een ‘rocky road’. Succes valt op en komt niemand aanwaaien. Toch was Pink Sheets, dankzij onze aanpak, direct een begrip. Onze klanten waarderen de transparantie en de zorg waarmee we hun verzoeken honoreren en door een strenge selectie aan zijde van de dames, hebben we de ruimte om deze talenten alle aandacht te geven die ze verdienen. High class gaat immers verder dan een label, het is de kern van waar we voor staan.

Open boek

Naast empathie en doortastendheid, is transparantie een van de belangrijkste elementen van mijn bedrijfsvoering. Ik ben een open boek. Je mag me alles vragen en nog meer willen weten. Ik deel graag mijn kennis en verwerk mijn ervaringen met plezier in de opleidingen van de dames. Want een high class escort kent haar kwaliteiten op veel meer plekken dan in de slaapkamer. Zo weet ze haar natuurlijke EQ, mensenkennis en talent om klanten op hun gemak te stellen in te zetten op de momenten dat het nodig is en straalt ze de professionaliteit uit die een date van haar vraagt. Die professionaliteit en de heldere afspraken die Pink Sheets met zowel de klant als de dame maakt, vormen het fundament voor een bijzondere date. Voor mannen, onze traditionele klanten, maar steeds vaker ook voor stellen en vrouwen.

Een grenzeloos erotisch avontuur

Met veranderingen in de samenleving verandert ook ons klantenbestand. Stellen willen graag hun seksleven nieuw leven inblazen met hulp van een professional, vrouwen verrassen hun man of biseksuele vrouwen die niet willen daten, maar wel op zoek zijn naar een bijzondere avond, kiezen steeds vaker voor onze diensten. Ik zie dit als een mooi compliment en stel deze dates met veel plezier samen, omdat ik uit eigen hand heb gezien, hoe waardevol zo’n avond kan zijn. Niks geeft me zoveel voldoening als een date waar iedereen intens van geniet en na afloop al verlangt naar een vervolg. Dat is wat Pink Sheets doet: we bieden veilig, speels en grenzeloos erotisch avontuur.

Liefs,

Amy