De grootste ergernissen van een high class escort

Klantenetiquette, regels, opvoeding, fatsoen. Een aantal termen die sommige klanten niet geheel in acht nemen. Dat kan een avond compleet verpesten. En als je denkt dat iedereen zich netjes aan de etiquette houdt, dan kom je soms bedrogen uit. Een worst-case scenario? Die ziet er als volgt uit.

“Ik ben onderweg naar een hotel waar ik een date heb van een paar uurtjes met een mannelijke klant. Het is een prachtige hotelkamer en de man begroet mij vriendelijk.

Hoe heet je?’, vraagt hij zodra ik binnenkom. Ik zucht, daar gaan we weer. Met een mooie glimlach vertel ik hem mijn stage-name. ‘Nee nee, ik bedoel je echte naam. Ik snap dat dit een fake-naam is natuurlijk’.  Voor jou ben ik Summer zeg ik met een strenge maar vriendelijk toon.

De klant begrijpt mijn boodschap en laat het erbij zitten. We praten en lachen verder. Jammer genoeg vergeet hij mij wat drinken aan te bieden, dus vraag ik daar zelf om. Had hij dat niet allang klaar kunnen zetten? Denk ik dan.

Na een tijdje te hebben gekletst, verplaatsen we ons naar het bed en begint de klant mij aan te raken en buigt zich voorover om mij te zoenen. Er vallen mij gelijk twee dingen op. Zijn handen zijn niet schoon en ook zijn adem ruikt niet fris. Het is duidelijk dat hij nog niet gedoucht heeft. Ik duw hem iets van mij af. ‘Ga jij je anders even lekker opfrissen en je tandenpoetsen, dan maak ik het hier even gezellig.’  Verbaasd kijkt hij mij aan, maar vertrekt zonder al te veel sputteren naar de badkamer. Ik bedenk me dat ik het vervelend vind dat ik dit moet aangeven, terwijl hij genoeg tijd alleen heeft doorgebracht voordat ik arriveerde.

Nadat hij zich gelukkig heerlijk heeft opgefrist, treft de klant mij aan op het bed in prachtige lingerie. Hij kijkt even aandachtig en geniet van het uitzicht. Dan komt hij naast me liggen. We beginnen wat te strelen en te zoenen. Mijn handen verplaatsen zich naar beneden en strelen het opgewonden deel. Hij komt dichterbij en fluistert ineens in mijn oor: ‘Wil je me pijpen?’. Ik hou niet zo van deze directheid, maar laat het voor wat het is en wil meegaan in zijn verlangen.

Ik pak een condoom en wil hem om schuiven, waarbij hij gelijk zijn hand ervoor houdt. “Ik zou het graag zonder willen” zegt hij. Mijn ergernis is compleet. Ik wijs hem er duidelijk op dat de regels duidelijk zijn en dat alle intimiteit absoluut veilig is. Ik geef hem een waarschuwing, maar hij doet wederom een poging: “Maar ik betaal je gewoon extra ervoor!” en hij noemt een buitensporig hoog bedrag. Ik stap van het bed af en trek mijn kimono weer aan. Ik wijs hem nogmaals op de klantenetiquette en zijn gedrag.

De man lijkt het niet te interesseren. Hij heeft maar één doel: over mijn grenzen heen gaan. ‘Kijk, ik snap dat je dat niet mag van het bureau en dat jij je aan regels moet houden. Maar hier heb je mijn kaartje met mijn telefoonnummer. Dan kun je mij gewoon rechtstreeks bellen, dat is goedkoper dan via het bureau. Amy hoeft het niet te weten toch?’ Dat is de druppel. Ik pak mijn kleding en telefoon en trek me terug in de badkamer. Ik kleed mezelf aan, bericht het Amy en stap de badkamer weer uit. Ik geef bij de man aan dat ik het vervelend vind dat hij meerdere malen, zelfs na waarschuwen, mijn grenzen opzoekt en overschrijdt. Ik geef aan dat ik de boeking daarom af wil breken. Tenslotte geef ik aan dat het bureau verder contact met hem opneemt. Ik vertrek.

Wat een leuke avond kon zijn, is geëindigd in een flop. Had hij zich nou maar aan de klantenetiquette gehouden.”

Om te voorkomen dat ook jij de mist in gaat, adviseer ik je de klantenetiquette door te nemen. Zorg ervoor dat jij je netjes aan de regels houdt en vermijd de volgende punten:

  1. Vraag niet naar de naam of andere persoonlijke gegevens van de dame; dit is privé. Door haar te vragen naar haar naam of telefoonnummer, breng je haar in verlegenheid. Want het antwoord is en blijft nee.
  2. Zorg dat je schoon, fris en geschoren bent als de dame arriveert; als jij jezelf opfrist voorafgaande aan de date, dan bespaar je de ongemakkelijke momenten waarbij de dame hierom moet vragen. Bovendien waardeert zij de moeite die je doet enorm!
  3. Geef niet je eigen persoonsgegevens aan de dame; nee, ze gaat je niet bellen of op een andere manier contact met je opnemen zonder dat het bureau bemiddeld. Dat jij denkt goedkoper uit te zijn omdat je haar rechtstreeks wil boeken zonder tussenkomst van het bureau, kan een ‘voordeel’ zijn. Zowel haar privacy als die van jou komt daarmee in het geding.
  4. Vraag niet om onveilige seks; ook al worden onze dames regelmatig negatief getest, het risico op een soa wil jij niet lopen en onze dames ook niet.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!