De juiste sfeer tijdens een date

“Ze parkeerde haar auto langs de weg. Het was een warme zomeravond en in het gloeiende licht van de ondergaande zon lag een prachtig klein hotel. Haar hart bonkte vol verwachting terwijl ze de imposante gevel van het gebouw bewonderde. Met een mysterieuze glimlach op haar gezicht stapte ze uit, haar hakken zachtjes tikkend op de tegels. De warme avondlucht omhelsde haar, terwijl ze langs de flakkerende windlichten de statige trappen naar de ingang beklom. De deur zwaaide geruisloos open, haar uitnodigend naar binnen lokkend. Haar ogen fonkelden van opwinding terwijl ze de grandioze hal betrad. Eenmaal binnen liep ze over het dikke tapijt door de warm verlichte gangen tot ze bij de juiste kamer aankwam. Ze wist dat deze nacht vol avontuur en mysterie haar zou omarmen en ze was vastberaden om elk moment met volle teugen tot haar te nemen. Ze trok haar blouse recht en klopte aan…”

Na het lezen van deze zwoele intro voel je de warmte en sfeer; de dame gaat een spannende avond tegemoet. Maar stel je eens voor dat zodra de dame binnenkomt in de kamer en daar wordt begroet door tl-verlichting, een koude temperatuur en allesbehalve sfeer, dan vervliegt de betovering al snel.

Aan jou de taak om die betovering ook in stand te houden! Weet je niet hoe? Ik ga je de tips geven die je nodig hebt.

Locatie, locatie en locatie

Een high class escort boeken, is een exclusiviteit op zich. Als de locatie en de omgeving dan niet zo exclusief zijn als de dame, dan is het net de ‘aap met gouden ring’ verhaal. Ze is high class en niet tweederangs. De dame en de omgeving moeten op elkaar zijn afgestemd.  Je kan ervoor kiezen een dame thuis uit te nodigen of in een hotel of andere gehuurde locatie. Als je kiest voor een hotel, moet het tenminste een 4 of 5 sterren hotel zijn. Uiteraard maakt het in dat geval nog wel uit of je naar Van der Valk gaat of een luxe boutique hotel boekt zoals Twenty Seven Amsterdam, t’ Goude hooft in Den Haag of een Historisch stadshotel De Librije in Zwolle. Dan zit er nog verschil in de kamers. Zo kun je het beter een luxe suite boeken dan een standaard kamer. Bij een Van der Valk moet je al gauw een van de luxe suites kiezen om het juiste niveau te bereiken. Bij de luxe 5 sterren (city en boutique) hotels, hun standaardkamers al vol luxe en weelde hebben.

In elk van deze hotels is de sfeer zorgvuldig gecreëerd om een ​​unieke ervaring te bieden, of het nu gaat om ontspanning met uitzicht over zee, onderdompeling in geschiedenis en charme, of een avant-garde stedelijke ervaring. Een dame van deze klasse, verdient niets minder.

Zorg voor de juiste lichtval

Als jij een van onze prachtige dames hebt uitgenodigd bij jou thuis of op een hotelkamer, dan doe je er goed aan goed te kijken naar de verlichting in de kamer. Je hoeft immers niet alle lampen direct aan te doen, dan is het alsof je in de kantine zit. Te weinig is ook niet goed, je moet de dame immers nog wel kunnen zien. Het is de truc dat je balans maakt tussen licht en donker, daarmee zet je een gevoel neer dat intimiteit bevorderd en het zorgt voor een romantische setting.

De juiste lichtval creëer je door subtiel om te gaan met licht. Maak de sfeer warm door een paar lampen aan te zetten en te dimmen totdat er een subtiele warme gloed ontstaat.

Zijn de lampen niet dim-baar? Zet dan een klein lampje aan en maak dan gebruik van kaarsen.

Kaarsen doen het altijd goed! Kaarsen brengen rust en creëren een uitnodigende ruimte. Het verzacht ook de duistere stukken van de kamer. En als je geurkaarsen gebruikt, ruikt het ook nog eens lekker. De dame zal op haar beurt altijd proberen zo’n warme sfeer te creëren welke ten goede komt van jullie ervaring. Maar haar waardering is heel groot als jij daar ook al aan gedacht hebt.

Muziek maakt de avond

 Als je dan vervolgens eindelijk de juiste lichtsfeer hebt neergezet, knal dan niet gelijk hardrock of heavy metal uit de speakers. Jij kan dit mooie muziek vinden, maar dat geldt natuurlijk niet voor de dame. Hou het rustig en basic. Zet een leuke playlist op met rustige muziek. Denk hierbij aan R&B of akoestische hits. Zorg dat de playlist oneindig is, of in ieder geval door loopt zonder dat hij stopt. Als je hetzelfde nummer al vier keer hebt gehoord door de lijst op repeat te zetten, verstoort dat ook de sfeer. Muziek heeft namelijk de kracht om verschillende emoties en sferen op te roepen en deze kunnen sterk variëren afhankelijk van het genre, de melodie, de harmonieën en de ritmes die worden gebruikt. Investeer dus tijd in je playlist!

Hapjes & drankjes

 Een high class dame kan een lekker koud glaasje van haar lievelingsdrankje bij aankomst zeer waarderen! Bekijk daarom van tevoren even wat zij lekker vind om te drinken. Al onze unieke parels hebben hun eigen voorkeuren. Serveer er een spicy bite bij en je maakt haar helemaal gelukkig. Haar voorkeuren op gebied van eten vind je ook op haar profiel. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij assisteren? Dan vernemen we dat graag!

En ohja, vergeet niet je leukste outfit aan te trekken! Kleding maakt de man.

Heb je de juiste kamer, de perfecte muziek opgezet, kaarsen aangestoken, drankje koud staan en ben je helemaal klaar bent om de dame te ontvangen? Dan kan ik je niets anders wensen, dan een fantastische tijd. Geniet van haar gezelschap!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!