Een opdracht van meesteres Abbey

Ga op je knieën en geef je over aan mij. Ik zorg dat al je fantasieën uitkomen. Voor velen is BDSM een stoute fantasie, het kan gewoon nieuwsgierigheid zijn maar voor velen ook een diep verlangen. BDSM kent heel veel verschillende lagen. Het kan zijn dat je de pijnprikkel spannend vind. Denk hierbij aan onder andere spanking. Wellicht klinkt dit wat taboe voor je maar toch is dit iets wat veel mensen leuk en spannend vinden. Oftewel het is volkomen normaal om daar naar te verlangen. Maar het kan ook meer zijn, bijvoorbeeld het mentale aspect, je daadwerkelijk overgeven aan een meesteres. Je laten vernederen, het moeten luisteren en opdrachten uitvoeren. Heb jij een verlangen om voeten te aanbidden, om te gehoorzamen, om precies te doen wat er van je verwacht wordt?

Een dominante vrouw die voor je staat is tenslotte ook niet niks. Het hoeft geen taboe meer te zijn, deze fantasie mag gewoon uitkomen. Ook bondage speelt hier een grote rol bij. Durf jij je over te geven en even helemaal niks meer te moeten? BDSM is voor velen juist ontzettend ontspannend. Je draagt in je dagelijkse leven al heel veel verantwoordelijkheid. Daarom is het soms een verademing om even niks meer te zeggen te hebben.

Even niet meer in controle zijn en je hoofd leeg kunnen maken. Wij gaan hier respectvol mee om en zullen nooit over je grenzen gaan. Wel kunnen we samen zoeken naar het verleggen van je grenzen, mits dit gewenst is uiteraard. Je komt terecht in een veilige en vertrouwelijke omgeving waar je volledig zonder zorgen kan en mag aangeven wat je fijn vind. Durf jij je over te geven? Durf jij te vertellen waar je zo’n tijd al naar verlangt? Durf jij eindelijk dat vlammetje wat je van binnen voelt te blussen?

Vaak voelt het als een verademing als het dan eenmaal uit mag komen. Het verlangen zit zo diep en wordt helaas vaak toch onderdrukt. Er heerst nog best een taboe bdsm en fetishes. Bij ons niet. Alles is gewoon bespreekbaar zoals het hoort te zijn. Het is zonde om niks met dit gevoel te doen want voor velen is het gewoon een onderdeel van wie je bent. Vaak weet je al van jongs af aan dat er iets meer in je zit. Het kan heel moeilijk zijn om er je vinger op te leggen wat het dan precies is wat je nou zo aantrekt. Het voordeel is dat we hier gewoon samen achter kunnen komen. Op zoek gaan waar jij nou heet van wordt. Misschien weet je het al wel en heb je al wat ervaring, ook dan kunnen we nog meer de diepte in gaan samen. Houd je meer van luchtigheid tijdens het spel? Gelukkig is humor ook wel aan ons besteed. Het allerbelangrijkste is: schaam je niet en stel je open!

Ervaren wie ze is? 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!