Tips voor een eerste vrouw-vrouw ervaring

Biseksueel of bi-curious: twee woorden die vaak worden geassocieerd met vrouwen die zich seksueel ook aangetrokken voelen tot andere vrouwen. Maar hoe weet je nou wat je bent? Stel nou dat jij je man een plezier wil doen door zijn fantasie uit te laten komen: het boeken van een Koppel Experience. En dat jij daarbij ook intiem wilt zijn met die vrouw gedurende de avond. Ben je dan meteen biseksueel? Zeker niet, de fantasie mag er toch gewoon zijn! Dus ben jij een hetero dame maar merk je dat er een prangende nieuwsgierigheid bestaat naar een intieme ervaring met andere vrouw? Dan is deze blog speciaal voor jou.

Intimiteit hebben met een man is jou wel toevertrouwd. Een man neemt veelal de leiding, pakt je stevig vast, zoent met je en zakt met zijn grote handen over je lijf. Mannen zijn vaak wat – laat ik het netjes zeggen – lomper. En nee, ik scheer niet alle mannen over één kam, maar in het kader van deze blog is het verschil duidelijk merkbaar. Jij weet ook wat een man verwacht en je weet de plekjes te vinden die hij opwindend vindt. Je geeft hem orale bevrediging, stimulatie met de handen of neemt een specifiek standje aan dat hem enorm opwindt. Mannen vinden het heerlijk om een vrouwelijk lichaam te zien en te voelen. Als jouw man het nu opwindend vindt om twee vrouwelijke lichamen te zien en te mogen voelen, hoe zorg je er dan voor dat jij daar ook van geniet?

Je bent als hetero vrouw getriggerd geraakt door de gedachte dat een andere vrouw zich voegt samen met jou en je man. Dat die vrouw jouw man aanraakt, jouw man kust, hem samen met jou bevredigt en dat jouw man ook haar aanraakt. En jij, waar ben jij dan in dit spel? Je hebt inmiddels vast al met de gedachte gespeeld ‘het eens met een vrouw te doen’. Als je een high class escort dame boekt, weet zij vaak wat haar te doen staat en neemt het voortouw.

Hoe begin jij nu zelf en wat wordt er nu van jou verwacht? Hoe werkt intimiteit dan met een vrouw? Allemaal vragen waarvan we kunnen begrijpen dat ze je enorm bezighouden tijdens de (voorbereiding op een) intieme ervaring. Om te beginnen zijn vrouwen zachter, houden vaak van andere aanrakingen en gaan langzamer in elkaar op. Vrouwen vinden het heerlijk als je open en oprecht bent. Het begint dus al met het mentale gedeelte. Complimenteer haar hoe ze eruitziet. Raak haar vervolgens aan alsof je een lekker zacht stofje voelt. Teder en met je vinger toppen. Als je met haar wilt zoenen, druk dan niet zomaar je mond op die van haar. Raak eerst haar gezicht aan, streel haar kaak en hals en ga met je vingers lang haar haren en nek. Doe het rustig aan, leer een vrouwenlichaam kennen alsof je braille leest. Puntje voor puntje en goed voelen maar alles zonder druk.

Als jij je eigen lichaam goed kent, kun je je ook verplaatsen in de behoeftes van de andere vrouw. Probeer te denken aan de manier waarop jij het fijn vindt om aangeraakt te worden. Tast haar af, laat je handen langs haar lichaam glijden en kijk goed waar ze op aanslaat. Neem de tijd, doe het niet te gehaast. Laat je vingers vervolgens langzaam tussen haar benen glijden. Het is in het begin even wennen als je voor het eerst een vrouw aanraakt. Je zult voelen dat ze er net zo’n zin in heeft als jij. Laat je vingers haar intieme gedeelte ontdekken en tast het rustig af. Haar handen zullen hetzelfde bij jou doen. Wees niet te hardhandig of te ruw en kijk uit met lange nagels of scherpe randjes. Of je het goed doet? Als de dame zich overgeeft of je voelt dat je even iets minder aandacht terugkrijgt, dan ben je goed op weg!

Wil je nog een stapje verder gaan en haar oraal bevredigen? Dit kan spannend zijn omdat je niet goed weet wat je moet doen. Hoe ruikt ze? Hoe smaakt ze? Geniet ze? Je kunt het zelf gaan ontdekken. Een goede eerste tip: neem de dame mee onder de douche. Speel met het water en laat het water langs haar lichaam stromen. Vervolgens kun jij met je mond en tong volgen. Het water neutraliseert en geeft jou de gelegenheid om eerst even te wennen aan haar vagina. Ook hier geldt: speel met je vingers, gebruik speeltjes en ontdek. Wat jij lekker vindt, vindt een andere vrouw vaak ook lekker. En als jij het echt even niet meer weet, laat het dan over aan de ander. Het is een spel van samen ontdekken en genieten. Neem de tijd, ga af op je gevoel en zet je verstand even een versnelling lager.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!