Ontmaagding service

Heeft u weinig tot geen ervaring tussen de lakens en vind u het nu weleens tijd om hier verandering in te brengen? Dan bent u aan het juiste adres. Pink Sheets kan u helpen om uw eerste intieme ervaring perfect te maken. Voor deze ervaring hebben wij de ontmaagding service in het leven geroepen. Tijdens een ontmaagding service zal een dame van Pink Sheets u inwijden in de wereld van spanning en erotiek. Een ontmaagding service bieden wij aan voor de duur van minimaal 3 uren. Het is raadzaam om echt even de tijd te nemen om elkaar te leren kennen alvorens samen de erotiek op te zoeken. 

Tijdens een ontmaagding service 

Als u een ontmaagding service heeft geboekt zullen de rollen omgekeerd zijn. Normaliter ontvangt u een dame bij aankomst. Als u een ontmaagding service boekt zal de dame u ontvangen in een prachtige hotel suite in een stad naar uw keuze. Voor een ontmaagding service boekt Pink Sheets een luxe suite voor u. De dame zal inchecken bij aankomst en ook weer uitchecken na afloop van de date zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Gedurende de avond van uw leven zal de dame het voortouw nemen en u op alle vlakken verwennen. Inbegrepen bij een ontmaagding service is ook een erotische massage. U kunt de dame hiernaar vragen. Mocht u nog andere aanvullende wensen of services hebben dan kunt u dit aangeven bij het maken van een boeking voor een ontmaagding service. 

Kosten ontmaagding service 

De kosten van een ontmaagding service starten vanaf 1250 euro. Hierbij is inbegrepen: de suite in een stad naar keuze met jacuzzi, regendouche en kingsize bed, 3 uren met een dame naar keuze en een fles prosecco als welkomstdrankje. U kunt al uw vragen gerust aan de dame stellen. Zij zal u de lessen der erotiek bijbrengen zodat u na deze ontmaagding service zelfverzekerd op date kunt met andere dames. U kunt een ontmaagding service date zowel vooraf aan de boeking als tijdens de boeking met een of meerdere uren verlengen. U kunt vooraf aan ons aangeven dat u wellicht 4 of meer uren met een prachtige dame van Pink Sheets wilt doorbrengen. Dit kunt u ook doen tijdens het samenzijn als u merkt dat u nog wat langer van elkaar wilt genieten. 

Voorbereiding ontmaagding service

U hoeft enkel op het afgesproken tijdstip in het door u gewenst hotel te verschijnen. De dames van Pink Sheets zorgen voor alle voorbereiding en brengen alles mee dat jullie nodig hebben voor een geslaagde ontmaagding service. Hierbij kunt u denken aan massageolie, condooms, speeltjes, badschuim. Bent u op zoek naar iets speciaals? Maak dit dan vooraf aan ons kenbaar zodat wij samen kunnen zorgen voor een perfecte avond die u zonder twijfel nog lang zult herinneren.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.