Het taboe van: prostaatmassages

De prostaatmassage: weg met het taboe.

De meeste mannen geven duidelijk aan wat ze lekker vinden op het gebied van seks. Tenminste dat zou je denken. Let maar eens op, mannen komen vaak niet verder dan dat ze zeggen het lekker te vinden om een ‘blowjob’ te krijgen en ‘doggystyle’ te proberen. Een aantal mannen geeft nog wel aan dat ze het opwindend vinden om een keer een trio te doen of om anale seks (a-level) te proberen. Maar daar houdt het vaak wel op…

Wat mannen eigenlijk heel spannend vinden maar waar slechts enkele mannen voor uit durven te komen is het ontvangen van anale penetratie. Daaronder begrepen ook het krijgen van een prostaatmassage. Hoe vaak hoor je mannen stoer zeggen ‘Mijn uitgang wordt geen ingang’ of ‘Ik ben gewoon hetero!’.

Maar diep vanbinnen, zit een stilzwijgend verlangen…. Want zodra ze opgewonden zijn, stijgt het verlangen om volledige stimulatie te ontvangen. In tegenstelling tot wat de gemiddelde man denkt, bereik je volledige stimulatie niet alleen via penetratie of een hand- of blowjob. Zolang er niet over gesproken wordt, zullen ze nooit ervaren hoe geweldig de ervaring van een prostaatmassage kan zijn.

Om te beginnen: Wat is een prostaat? Wat is een prostaatmassage en waarom zou een man anale penetratie willen ontvangen? En niet geheel onbelangrijk: Wáár vind je de prostaat?

Iedere man heeft een prostaat. Het is een klier die ongeveer zo groot is als een tamme kastanje en het zorgt ervoor dat de zaadcellen tijdens het klaarkomen naar buiten worden geperst met vocht. De prostaat heeft dus een belangrijke functie voor de voortplanting. Het is belangrijk om de prostaat gezond te houden. Bij aandoeningen of ziektes, kunnen erectieproblemen of zelfs impotentie ontstaan. De prostaat is dus een belangrijk element in de erogene zone van een man.

Hoe houd je die prostaat nu gezond? Naast gezonde voeding, beweging en niet té strakke kleding, draagt een prostaatmassage hier een steentje aan bij! Door de massage worden bacteriën en schadelijke stoffen naar buiten afgevoerd.

Niet alleen je gezondheid heeft baat bij een prostaat massage, ook je seksleven kan er voordeel van hebben. Door het masseren van de prostaat wordt de doorbloeding van de penis en de balzak beter, daardoor krijg je weer hevigere en langere erecties. Naast dat het leuk en spannend kan zijn om een prostaatmassage te krijgen, heeft het ook nog eens enorme voordelen.

Hoe werkt het dan?

Een prostaat massage kan je op verschillende manieren (laten) doen zowel inwendig (direct) als uitwendig (indirect). Wil je rustig beginnen? Dan kun je het beste aan de buitenkant beginnen met het masseren van de prostaat. Dat doe je door lichtjes op het perineum te drukken. Dat is het stuk tussen de balzak en de anus. Maak een ronddraaiende beweging met je duim en glij strelend met je vingers langs de anus. Zorg dat de man op zijn rug ligt en goed kan ontspannen. Ondertussen kun je hem dan met je andere hand aftrekken of oraal bevredigen.

Werkt dit opwindend? Dan kun je wellicht een stapje verder gaan naar de inwendige prostaatmassage. Je merkt dat een man het opwindend vindt als hij zijn benen meer naar buiten laat vallen en ontspant. Op dat moment kan er langzaam iets meer druk worden uitgeoefend bij de anus.

Let op! Als je overgaat op inwendige massage, zorg dan dat je genoeg glijmiddel gebruikt.

Je brengt langzaam een vinger naar binnen en houdt deze licht gebogen, richting de onderbuik. Je kunt het goed vergelijken met een G-spot massage. Het wordt immers niet voor niets de P-spot genoemd, een gevoelige en intense plek bij mannen. Als je dan je vinger hebt ingebracht, dan voel je als het goed een bobbelig plekje zo groot als een walnoot of een kastanje. Deze kun je zachtjes masseren door rond te draaien met je vinger of een ‘kom hier’ beweging te maken. Maak geen ‘penetratie bewegingen’, dit kan nog wel eens als ongemakkelijk wordt ervaren.

Ben je nu helemaal om en wil je ‘all the way’ gaan? Dan kun je inwendige en de uitwendige prostaatmassage combineren met elkaar. Voer dan langzaam de druk op tussen je duim en je wijs-/middelvinger en blijf een masserende beweging maken. Dit levert dubbel zoveel intensiteit op. Maak het af door ook de penis te bevredigen, overigens kan de man dit ook zelf doen zodat de persoon die de massage geeft twee handen kan gebruiken. Voor de gevers is het wel blijven opletten dat het voorzichtig gebeurt. Want naast dat het een gevoelig onderwerp is, blijft het immers ook een gevoelig plekje.

Kortom, een prostaatmassage is lekker, gezond, intens en enorm van deze tijd. Daag jezelf uit en ga op ontdekking. Eenmaal ervaren, wil je dit vaker beleven. En als je het niets vindt, dan laat je het lekker achterwege. Niets moet! Maar laten we nu ook even één ding afspreken als jij het wel hebt durven uit proberen. Als je daarna nou weer met je vrienden over seks praat, geef dan gewoon eens toe dat jij wel op ontdekkingsreis bent geweest. Geloof me, dit helpt jouw vrienden ook om zich over te geven en te mogen ontdekken. De taboe mag er af.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!