Hoe moet je een dame zoenen?

De perfecte kus

Laat ik je vast vertellen dat de ‘perfecte kus’ niet bestaat. Althans, je krijgt geen garantie dat de kus ook echt perfect verloopt. Maar, een goed begin is het halve werk dus ik ga je dé tips en tricks geven waardoor jij ervoor kan zorgen dat je perfect bent voorbereid.

Voordat jij je lippen tuit! Ik begin even aan de buitenkant (en dan ga ik er even vanuit dat jij de man bent die dit leest). Verzorg jezelf, scheer je lekker glad of trim je baard. Vrouwen zijn heerlijk zacht en jouw stoppels kunnen het hele zoenspel bederven. Dat wil je niet. Gebruik daarnaast een klein beetje aftershave of gezichtscrème. Dat maakt je huid heerlijk zacht en je ruikt lekker fris.

Denk er ook aan dat je je lippen zelf even goed verzorgt. Zachte lippen zijn natuurlijk veel lekkerder dan droge lippen. Smeer ze van tevoren even lekker in, maar zorg er ook weer voor dat ze niet té vet aanvoelen. Als je dit een uur van tevoren doet, is dat prima.

Over fris gesproken, het belangrijkste waar je natuurlijk rekening mee moet houden is een frisse adem! Voordat je begint met zoenen, zitten jullie waarschijnlijk heerlijk te kletsen. Die adem van jou komt dan zeker langs de neus van je potentiële zoenpartner. En die adem kan dan maar beter naar frisse mint ruiken dan naar zware knoflook of curry. Uit een onderzoek van de Men’s Health is gebleken dat een frisse adem en een geurvrije kus, een goede indruk achterlaten bij een zoenpartner.

Poets dus je tanden en zorg ervoor dat je ook stookt en schraapt! Ja, je tandarts of mondhygiëniste hamert er steeds op en dat is dus niet voor niets. Want wat de meeste mensen niet weten is dat een slechte adem mede veroorzaakt wordt door de bacteriën op je tong en tussen je tanden. Dus ga naar de tandarts en geef eens gevolg aan het advies van de beste man/vrouw.

Oké… en dan? Jij hebt jezelf lekker verzorgt en zit er helemaal klaar voor. Dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste sfeer te creëren met de juiste dame, is het een speels type of juist romantisch? Lees je even in want hoe maak je die intieme connectie? Pas daar de omgeving dan ook een beetje op aan. Zet leuke muziek op, dim het licht en steek kaarsen aan! Zet de glazen klaar en een fles bubbels.

Want nu gaan jullie aan de slag. Jullie zitten heerlijk aan een drankje, het gesprek gaat vanzelf en jullie komen dichter naar elkaar. Je kijkt haar aan in de ogen en brengt dan subtiel je gezicht dichter bij die van haar. Pak met je handen haar gezicht vast, waarbij je duimen op haar slapen rusten en je vingers onder haar oren in haar nek glijden. Kantel je hoofd iets schuin, zij zal hetzelfde doen (en anders doe je dat subtiel met jouw handen), vervolgens raken jullie lippen elkaar. Je voelt gelijk warmte en sensualiteit. Ga nu niet gelijk met je tong vol in de aanval. Je staat vooraan in de rij, dus je komt echt aan de beurt. Maar neem de tijd!

Laat die lippen even aan elkaar wennen, gebruik niet gelijk je tong. Laat je lippen van elkaar gaan en neem een boven of onderlip van de ander ertussen. Maak er een liefdevol spel van en bouw in levels het spel op naar een heerlijke “French Kiss”.

Kom nu langzaam met je tong naar buiten en glij een klein beetje met je tong tussen de lippen van de ander naar binnen. Snel zal dit beantwoord worden met een kleine aanraking van haar tong terug. Trek je tong even terug en blijf zoenen met je lippen. Daarna breng je met overgave je tong bij haar naar binnen en laat je je meevoeren in het spel. Draai niet eindeloos rondjes als een wasmachine die centrifugeert, maar wissel af. Speel even met je lippen, haal je tong er ook gewoon weer even uit tussendoor, maar neem vooral de tijd.

Ow, klein detail…Vergeet niet om adem te halen!

En of jullie zoensessie nu vijf minuten, een half uur of drie dagen duurt, het belangrijkste is het opbouwen van het spel!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Pink Sheets. Wij helpen u graag!