Sm dominatrix

Altijd al aangetrokken gevoeld tot de wereld van het SM)? Zou u dat wel eens echt willen ervaren? Ga dan op een date met een echte sm dominatrix. Het high class escortbureau Pink Sheets heeft een aantal dames die zich sm dominatrix mogen noemen. Maar wat is een sm dominatrix eigenlijk? En wat maakt het dat zij zich sm dominatrix mogen noemen?

Wat is een sm dominatrix?

Wat is een sm dominatrix? Een sm dominatrix is een persoon binnen de (bd)sm wereld die een onderdanige leidt in een seksueel of erotisch rollenspel. Het gaat hier dan niet per definitie over seksuele handelingen. Nee, het kan juist ook het mentale gedeelte zijn. Een samenspel tussen deze beide factoren is het allermooiste. Om deze reden maken wij voor u altijd een sm sessie op maat. Dit doen wij middels matchmaking. Het is van belang dat wij met u samen de juiste dame kiezen, een juiste locatie, script en dat uw wensen en verlangens duidelijk zijn voor de dame in kwestie. Ook is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt en dat u zich op uw gemak voelt bij de sm dominatrix.

Wie mag zich sm dominatrix noemen?

Wie mag zich sm dominatrix noemen? De “titel” sm dominatrix is vrij dus eigenlijk kan iedereen zich zo noemen. Echter, zal men er heel snel achter komen of je dit nu wel of niet bent. Het zijn van een sm dominatrix moet je kunnen. Je moet het kunnen en “voelen”. Bij een echte sm dominatrix kan je in een split second de verandering zien in haar ogen en houding. Dit is moeilijk uit te leggen. Dit moet je ondervinden.

Speciale ruimtes om met een sm dominatrix door te brengen

Er zijn speciale ruimtes te boeken waar u tijd kunt doorbrengen met een sm dominatrix. Één van de bekendste is SPNKD. SPNKD ligt in het hartje van Antwerpen. Deze ruimte kunt u boeken om een paar uurtjes samen met een sm dominatrix door te brengen maar u kunt hier ook samen met de sm dominatrix overnachten. 

Fabeltje

Het is een fabeltje dat alleen mensen die bijvoorbeeld topfuncties bekleden in het bedrijfsleven zich graag als onderdanige willen laten behandelen door een sm dominatrix. Vele verschillende soorten mensen willen om verschillende redenen zo’n ervaring doormaken. Hoe dan ook, mocht u nu na het lezen van het hierboven staande nu nog meer geprikkeld zijn om eens op een date te gaan met een echte sm dominatrix dan “beveel” ik u om de telefoon op te pakken en ons te bellen

U kunt ons bereiken via de mail, WhatsApp of gewoon telefonisch. Wij zullen uw aanvraag en uw vragen uiterst discreet behandelen. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.